top of page
Samtalsterapi i Stockholm med Simone Alonso

Samtal Stockholm & Online

Vill du leva som DU vill? Vill du följa ditt hjärta och din glädje? Kanske följa en dröm men vet inte vart du ska börja? Behöver du någon att prata eller bolla med? Har du fastnat och vill komma vidare? Behöver du stöd och vägledning? Det finns många anledningar att söka stöd. Vi kan uppleva att vi fastnat i livet, längtar efter en förändring och känner en stark längtan efter något mer men inte lyckas få perspektiv på oss själva och komma vidare på egen hand. 

Det är både mänskligt och naturligt att  känna sig vilse eller ensam ibland. Då kan det vara skönt att på en varm och trygg plats få dela sina tankar och känslor med någon som kan ge stöd och vägledning. Samtalsrummet är en trygg och kravlös plats bortom prestation och måsten. En plats för reflektion, empati och bekräftelse. Ingenting är för stort eller för litet.

Samtalen har sin grund i psykosyntesen som fokuserar på den friska kärnan i människan och ser rädslor och hinder som möjligheter till utveckling och växande. En viktig del är att hjälpa dig att  utforska och bli medveten om hur du kapas av dina försvarsmekanismer, hur du kan återta rodret och göra medvetna val som för dig närmare din innersta sanning, längtan och potential. Samtalen är även för dig som mår bra och vill må optimalt.

Jag möter dig där du befinner dig just nu och utgår ifrån dina aktuella behov. Du får stöd i att hitta vägen till ett mer meningsfullt liv som bättre harmoniserar med den du innerst inne är, det du vill och längtar efter.

Coaching vs. Terapi. I coaching berör vi nuet och blickar mot självförverkligande i framtiden. I terapi kan vi röra oss fritt mellan att beröra dåtid, nutid och framtid, vi kan därför, till skillnad från coaching, även beröra och lösa upp känslor och blockeringar från exempelvis barndomen. Märker vi under samtalets gång ett behov och vilja finns att jobba med det som hänt tidigare i livet - för att släppa eventuella blockeringar som påverkar nuet och framtiden - så lyfter vi in det terapeutiska och tar in förfluten tid. 

Vanliga teman: - En längtan efter något mer - Behov av stöd eller bollplank - Förändrad livssituation - Relationer - Separation - Vägval i livet - Existentiella frågor

Rosenmetoden i Stockholm med Simone Alonso

ROSENMETODEN

En mjuk avslappningsmetod som kan förbättra ditt liv på flera plan samtidigt. Den hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre, leva mer avslappnat, vara sann, och leva istället för att bara överleva.

Samtalsterapi och Coaching med Simone Alonso Stockholm

SAMTAL

Behöver du hjälp att följa dig själv och komma vidare i livet? Eller någon som lyssnar och stöttar känslomässigt? Jag utgår från dina aktuella behov och önskemål. Samtalen finns även att få online via Google Meet.

Astrologi Online och Stockholm med Simone Alonso

ASTROREADING

En spontan intuitivt tolkning av din astrologiska födelsekarta. Ett perfekt underlag för reflektion och samtal som kan ge dig värdefull insikt om dig själv och praktisk användbar vägledning i livet. Finns även att få online.

bottom of page